Sivu 1/1

Rekisteröitymiseni hylättiin, miksi?

Lähetetty: Ti Touko 13, 2014 20:34
Kirjoittaja admin
Viimekuukausien aikana Foorumille on tullut todella runsaasti viikottain ( noin 20-60 kappaletta) rekisteröitymisyritystä ulkomailta, pääosin Ukrainan suunnasta mutta myös muista entisen itäblokin maista kuin myös Keski-Euroopan alueelta. Jos nyt käy niin, että jonkun rekisteröitymisyritys tulee blokattua ja oikeasti olisi asiaa tänne foorumille, niin laittaisitteko suomeksi tähän viestiä alle, esim rekisteröinnissä käyttämäsi nimimerkki, niin osaamme hyväksyä pyynnön. Muuten tulee valitettavasti aika tiukalla seulalla nyt hylättyä yrityksiä, ihan ettei tänne mitään roskapostirobotteja eksyisi, muttei toisaalta haluaisi esim kaikkia hotmail-osoitteita blokata (aika moni rekisteröitymisyritys on näistä ilmaissähköposteista). Suurin osa haisee jo pitkälle, mutta osa jää mietityttämään. Onhan sitä meitä Enkelinkoskettamia valitettavasti myös ns ulkosuomalaisina, eli ulkomailla syystä tai toisesta asuvia suomalaisia. Ja saattaa sitä epähuomiossa tulla myös Suomessa asuviakin hylättyä, valitettavasti, tämän kaiken spämmitulvan keskellä.

Yst. terv. Admin & Tekninen Tuki

Re: Rekisteröitymiseni hylättiin, miksi?

Lähetetty: Su Elo 10, 2014 16:21
Kirjoittaja perhonen
Hei, tahtoisin liittyä seuraanne foorumille. Meillä tehty raskaudenkeskeytys sikiön rakennepoikkeavuuden takia 2.8.14. Kaipaisin kovasti vertaistukea.

Re: Rekisteröitymiseni hylättiin, miksi?

Lähetetty: La Elo 30, 2014 16:46
Kirjoittaja PikkuJ
Hei! Rekisteröidyin n. kk sitten, mutta en heti saanut tunnuksia. Nyt huomasin, että pääsen kirjautumaan sivustolle, mutta en pääse lukemaan foorumin sisältöä. Mitä pitäisi tehdä?
-PikkuJ